Ze reageert niet op WhatsApp. Wat je dan moet doen

Ons advies is simpel, in deze. Als ze niet meer reageert op WhatsApp, dan heeft ze waarschijnlijk geen interesse meer.

Mannen die zich laten leiden door onzekerheid doen er alles aan om zichzelf te vertellen dat het anders is. Dat ze je berichtje te snel heeft gelezen. Dat ze is vergeten om te reageren terwijl ze dat wel graag wilde. Of dat ze zoveel moeite had om iets te verzinnen, dat ze het heeft opgegeven. Eigenlijk is zij juist onzeker, en daarom reageert ze niet. Toch?

De ongemakkelijke waarheid

Nee, helaas. Natuurlijk zal het bovenstaande zich één op de duizend keer voordoen, maar de kans is veel groter dat ze gewoon geen zin heeft om te reageren. Dat is inderdaad een ongemakkelijk feit. Misschien zelfs extreem pijnlijk. Maar het is de enige manier om je de werkelijkheid te laten inzien.

Wanneer een vrouw daadwerkelijk nieuwsgierig naar je is, dan zal ze reageren. Hoe dan ook. Ze zal er alles aan doen om in contact met je te blijven. Dus als het voelt alsof je aan een dood paard tilt, dan is dat hoogstwaarschijnlijk precies wat je aan het doen bent. En erger nog: daardoor maak je jezelf alleen maar meer onaantrekkelijk. Je wordt gezien als een wanhopig jongetje dat niets liever wil dan goedkeuring van haar. Dat maakt je alleen maar meer ongewenst.

Wat je beter wél kunt doen

Dus laat het zitten. Als ze niet reageert op je berichtje, dan neem je afstand. Je laat haar inzien dat je dat prima vindt. Dat je leven doorgaat zonder haar, en dat je daarin geen enkele paniek ervaart. Alleen dan is er de kans dat ze nog van gedachten verandert. Want die vent die haar niet koste wat kost nodig heeft, die zal wel iets te bieden hebben.

Reageert ze dan ineens wel?

Mocht er een moment komen waarop ze ineens weer actief wordt: perfect. Dan kun je weer gewoon gaan praten zoals je eerst deed. Wees jezelf, en dan zie je vanzelf of het werkt.

Meer tips over dating per WhatsApp vind je in onze rubriek online contact.

Een tip voor mannen die wel vaker in paniek raken door vrouwen

Je kunt je abonneren op mijn persoonlijke nieuwsbrief. Wat houdt dat in? Nou, dan ontvang je om de zoveel tijd een mailtje van me. En in dat mailtje staan mijn nieuwste tips over vrouwen en aantrekkingskracht. Een aanrader, al zeg ik het zelf.4 antwoorden op “Ze reageert niet op WhatsApp. Wat je dan moet doen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *