Het geheim van aantrekkingskracht (e-book)

Vroeger was ik een verlegen jongen, doodsbang om met meisjes te praten. Aantrekkingskracht was voor mij een mysterie, iets waarover je geen enkele controle kon uitoefenen. Je moest knap en gespierd zijn, anders was je kansloos.

Ik had bewust en onbewust geleerd dat de afwijzing van vrouwen je als man fataal kon worden. Dat moest je koste wat kost voorkomen. Pas toen ik over de relatie tussen mannen en vrouwen begon te lezen, besefte ik dat ik me al die jaren had vergist.

Wat ik zelf leerde over de relatie tussen mannen en vrouwen

Ik toetste de lessen aan mijn eigen ervaring en kwam erachter dat ik helemaal niets van vrouwen begreep. Beter gezegd: ik begreep niets van mezelf. In de jaren daarna heb ik een eigen filosofie over de aantrekkingskracht tussen mannen en vrouwen ontwikkeld. Van de eerste ontmoeting met de vrouw van je dromen tot aan het daten en uiteindelijk – als je het slim speelt tenminste – de relatie.

Mijn eigen filosofie over aantrekkingskracht

Al die kennis ben ik nu aan het verzamelen in een eigen e-book. Zie het als een uitgebreidere versie van mijn blog. Persoonlijker, met duidelijke verbanden tussen de lessen die ik heb geleerd en de ervaringen uit mijn eigen leven. Maar ook makkelijker te begrijpen, met concrete voorbeelden en leerzame stof, omdat ik in een e-book veel meer ruimte heb om mijn inzichten over te dragen.

Voor wie het e-book graag wil downloaden

Het e-book is nu nog niet af, helaas. Maar ik ben iedere dag keihard aan het werk en het einde nadert. Als je een mailtje wilt ontvangen zodra het e-book is te downloaden, dan raad ik je aan om hieronder je gegevens achter te laten. Dan ontvang je af en toe een update over mijn nieuwste blogposts, en dan hoor je uiteindelijk het verlossende woord: dat het moment is aangebroken waarop je het e-book kunt verslinden. Je hoort van me!